Erfaren netværksspecialist søges til infrastrukturbranchen

Start: snarest muligt

Lokation: København

Fastansættelse: 37 timer

For en kunde søger vi lige nu en erfaren netværksspecialist, som skal arbejde med en række forskellige teknologier og bidrage til projekter inden for netværk og sikkerhed. Vi søger en specialist, som er opsøgende på nye teknologier og sætter en stor ære i at skabe en stabil og sikker netværksplatform, som kan skabe vækst for virksomheden. I jobbet som netværksspecialist bidrager du aktivt til de mange igangværende projekter, hvor dit input, din tekniske viden og arkitektoniske tankegang er uvurderlig.

         

Nogle af de nuværende og fremtidige projekter omfatter forskellige områder som:

  • Udvikling, implementering og vedligeholdelse af netværksinfrastruktur både on-prem og i Cloud/Azure.
  • Implementering af FortiNet.
  • Forbedring af netværkssikkerhed via netværksadgangskontrol og segmentering.
  • Vedligeholdelse og indblik i fremtiden for kundens kernenetværk baseret på FortiNet og Cisco.
  • Netværkssikkerhed ved IDS/IPS.

    

Derudover skal du assistere med den daglige drift af kundens virksomhedsnetværk, hvor du skal levere værdi ved at vedligeholde og fejlfinde på deres eksisterende netværk og konfigurere alt fra firewalls til switches.

    

Om dig

Om du har en kandidatgrad i datavidenskab eller du er selvlært inden for netværk er mindre vigtigt. Det, der betyder noget er, at du tilgår dit arbejde med et åbent sind og at du har en naturlig nysgerrighed efter at lære og udvikle dig.

Nedenstående er et plus:  

  • Erfaring med Fortinet og Cisco.
  • Erfaring med netværk i store virksomheder.
  • Vidensniveau svarende til en NSE7 eller CCNP-certificering.
  • En arkitektonisk tankegang.
  • Viden om NAC-løsninger og koncepter.

    

Vi leder efter dig, der har et stærkt ønske om at lære og forstå nye teknologier, så du altid er på toppen af viden og teknologier inden for netværk. Som en del af et lille team er det naturligt for dig at dele din viden og inspirere og støtte dine kollegaer. Du bidrager konstruktivt til team diskussioner og nyder at finde løsninger på komplekse problemer sammen.

   

Om virksomheden

Du bliver en del af et selvorganiseret team af højt kvalificerede it-specialister med ende-til-ende-ansvar for virksomhedens infrastruktur. Du vil opleve stort råderum og have direkte indflydelse på virksomhedens løsninger. Du vil have stor indflydelse på din egen arbejdsdag og jeres samarbejde foregår i en uformel omgangstone. Teamet har lige under 20 medarbejdere, som samlet løser opgaver inden for infrastruktur og sikkerhed, it-service og support, arkitektur og projekter samt drift. Du får base i København med gode muligheder for transport og parkering.

 

Vil du vide mere, så kontakt

Martin Rønnow Lund

Sourcing Agent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger

Senior Consultant D365 Finance/SCM

Start: snarest muligt Lokation: Kastrup/Amager/KBH S. Fastansættelse: 37 timer Er du en erfaren konsulent, som vil have mere selvbestemmelse i eget job og en evt. partnerrolle?...

Læs mere

Freelance PLC-programmører  

Start: snarest muligt Lokation: Slagelse området Varighed: Freelance projekt 6-12 måneder+ Hos Obtain Sourcing er vi på udkig efter dygtige freelance PLC-programmører til en freelance projektstilling...

Læs mere