FIND DIN NÆSTE SPECIALIST MED OBTAIN SOURCING

C#/.NET developer

Find den rette C#/.NET developer, der koder og er ansvarlig for at definere applikationens layout i overensstemmelse med virksomhedens behov.

Lad Obtain Sourcing finde din næste C#/.NET developer

Hvad er C#/.NET programmering?

C#/.NET er et kraftfuldt og fleksibelt programmeringssprog, der kan bruges til en lang række applikationer. Det blev udviklet som et objektorienteret programmeringssprog (OOP) og er kendt for at være mere pålideligt end andre programmeringssprog.

En freelance C#/.NET developer er en person, der samler koder og er ansvarlig for at definere applikationens layout i overensstemmelse med virksomhedens behov. Nogle af de færdigheder og kvalifikationer, der kræves for at blive en succesfuld C#/.NET developer, omfatter: omfattende involvering i opbygning af SOAP-baserede og RESTful-webtjenester, avanceret viden om OOA/OOD, praktisk kendskab til UNIX, kendskab til kildekontrolrammer og stærke evner til kritisk tænkning.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores netværk af C#/.NET developers kan hjælpe jer.

Ansættelse af it-konsulenter hos Obtain Sourcing

Hvordan kan en C#/.NET developer hjælpe jer?

C#/.NET developer har en bred vifte af ansvarsområder, når det gælder udvikling af applikationer til virksomheder. Først og fremmest skal de være i stand til at forstå virksomhedens behov og omsætte dem til håndgribelige kodningsmål. For at kunne gøre dette skal de have fremragende kommunikationsevner. Når målene er blevet fastlagt, begynder C#/.NET developeren derefter at arbejde på at kode applikationen.

Denne proces omfatter skrivning af kode, der opfylder de specifikke krav, som virksomheden har opstillet, testning af koden for fejl og fejlfinding af eventuelle problemer, der måtte opstå. Når koden er fejlfri, skal udvikleren derefter implementere den på en server, så den kan gå i luften. De skal også yde support efter implementeringen, hvis der skulle opstå problemer.

Med Obtain Sourcing som partner

Når du vælger Obtain Sourcing til at varetage din søgen efter en freelance konsulent, kan du være sikker på:

  • En effektiv og professionel proces.
  • Kompetent rådgivning og sparring. 
  • Fagspecialister, der kender til branchen.
  • Det rette match mellem konsulent og virksomhed. 

Find din næste C#/.NET developer med Obtain Sourcing

Kontakt os med din forspørgsel

Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede C#/.NET developers, som står klar til at hjælpe jer med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, samt meget andet.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores netværk af C#/.NET developers kan hjælpe jer.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 22 28 48 18

Udfyld formularen med din efterspørgsel

Vælg herunder: