Konsulentchef – Dynamics 365

Start: snarest muligt

Lokation: Aarhus 

Fastansættelse: 37 timer

For Obtain Group søger vi, internt, en Microsoft Dynamics 365 konsulentchef til at blive en del af vores team i Aarhus

Hos os betyder balancen mellem arbejdslivet og fritiden noget. Vi ønsker at give den nødvendige fleksibilitet for at arbejdsliv, fritid og familie tid hænger sammen.

 I det daglige vil du referere til vores direktør, have stor fleksibilitet i forhold til arbejdssted og mulighed for ejerskab, vi har kontor adresse i Køge og Aarhus, hvor vi mødes jævnligt for at erfaringsudveksle.  

    

Hvad kan vi forvente vi af dig?

Du kommer med en solid erfaring med Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management og gerne andre Dynamics 365 Apps, er selvkørende, har en naturlig interesse i at lede, holde dig up to date med hvad der sker inden for Dynamics 365, og være motiveret for at dele ud af din viden og erfaring med resten af teamet.

Vi ønsker du skal være en succes og gøre en forskel for vores medarbejdere og kunder, det afhænger naturligvis af din erfaring, evner indenfor Dynamics 365 og din personlighed. På det faglige plan er det derfor vigtigt, at du kommer med en erfaring indenfor Dynamics 365. 

Som person skal du være en god leder, kvalitetsbevidst, selvkørende, fleksibel og tage ejerskab. Du skal ydermere have erfaring med at arbejde direkte i kundens organisation og være en professionel sparringspartner.  

Du får en aktiv rolle i ombygningen af vores Jyllandsafdeling, og vi forventer derfor du har et godt netværk.

   

Hvad kan du forvente dig af os?

I Obtain Group er vi stolte over at hjælpe vores kunder med, at optimere forretningsprocesser og resultater med Dynamics 365 F&SCM, Dynamics 365 Business Central og tidligere versioner samt 3. Parts-løsninger, tæt integreret med Dynamics 365 F&SCM og Dynamics 365 Business Central.

Vi er specialister, vi har lidenskab, vi er dedikerede, vi fungerer som betroede rådgivere og vi har langvarige relationer, fordi vores mission er løbende at forbedre og hjælpe vores kunder med forretningskritiske udfordringer.

Vi er en flad organisation, med stor mulighed for at præge sin egen hverdag og tage ansvar. Hvis du har en lyst til selvstændighed, men under trygge og frie rammer, så er Obtain det rigtige valg for dig.

     

Om Obtain Group

Obtain Group er stiftet i 2004, har hovedkontor i Køge og afdeling i Aarhus. Vores kunder spænder over segmenterne detail, kontorforsyning, logistik og produktion. Vi er en uformel virksomhed med højt til loftet, værdsætter initiativ og specialist kompetencer. Vi er kundens ekstra ressource og har langvarige kundeforhold. Læs mere om Obtain Group her

  

Er du den vi søger?

Er du den dedikerede og ambitiøse konsulentchef, vi søger? Send os din ansøgning i dag og bliv en del af vores team. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send venligst et motiveret ansøgning samt CV i en mail mærket ”Konsulentchef – Dynamics 365” til Obtain Group på e-mail ljm@obtain.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte rekrutteringsagent Louise,  på telefon +45 2228 4818 eller e-mail ljm@obtain.dk for eventuelt yderligere oplysninger.

 

Louise Josephine Mortensen | afdelingskoordinator Obtain Sourcing

Vil du vide mere, så kontakt

Louise Josephine Mortensen

Rekrutteringsagent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger

Senior Consultant D365 Finance/SCM

Start: snarest muligt Lokation: Kastrup/Amager/KBH S. Fastansættelse: 37 timer Er du en erfaren konsulent, som vil have mere selvbestemmelse i eget job og en evt. partnerrolle?...

Læs mere

Freelance PLC-programmører  

Start: snarest muligt Lokation: Slagelse området Varighed: Freelance projekt 6-12 måneder+ Hos Obtain Sourcing er vi på udkig efter dygtige freelance PLC-programmører til en freelance projektstilling...

Læs mere