OBTAIN SOURCING

Kontakt os

Lad os hjælpe din virksomhed med nye ressourcer, uanset om det er freelance, projekt- og interim ansættelser eller rekruttering.

Kontaktoplysninger

Du er velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden. 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Find os her

Sjælland – Køge

Stensbjervej 1, 2. tv.
4600 Køge 

Jylland – Aarhus

Åbogade 15
8200 Aarhus N.

Jylland – Vejle

Andkærvej 19
7100 Vejle

Kontakt os for at finde det rette match

Michael Klahsen

Direktør

Michael har arbejdet med salg og ledelse i over 20 år, og er bl.a. også administrerende direktør for Obtain Group.


Trine Hallqvist Larsen

Sales Manager

Trine har en omfattende baggrund inden for salg og relationer, og i de seneste par år har hendes fokus været rettet mod succesfuld formidling af både freelance- og rekrutteringsydelser. Med en dedikation til salgsdisciplinen og kendskab til flere industrier har Trine evnen til at facilitere forbindelser og levere værdifulde løsninger inden for freelancesektoren og rekrutteringsverdenen. Hendes resultatorienterede tilgang og ekspertise inden for salg udgør en platform for den rigtige løsning for vores samarbejdspartnere.


Louise Josephine Mortensen

Afdelingskoordinator og rekrutteringsagent

Louise bringer en kommunikationsbaggrund og omfattende erfaring med systemer, processer og rekruttering til teamet. Hendes professionelle engagement omfatter både ekstern leverance af freelancere samt intern rekruttering til vores Dynamics-forretning, hvilket indebærer en nøglerolle i at identificere og tiltrække kvalificerede talenter. Som ansvarlig for Obtain Sourcings backoffice og Business Support håndterer Louise opgaver som kontraktadministration, kunde- og kandidatkommunikation og koordinering på tværs af teams. Hendes kompetencer og dedikation er afgørende for at sikre effektiv drift og stærke relationer med både samarbejdspartnere, konsulenter og teams.

Martin Rønnow Lund

Delivery Manager

Martin har en baggrund inden for international erhvervskommunikation og flere års erfaring med rekruttering af specialister og freelancere i Danmark og globalt. Martin arbejder hver dag for at vores samarbejdspartnere får den rigtige løsning, på det rigtige tidspunkt. Han har assisteret i adskillige brancher og industrier og har I Obtain Sourcing ansvaret for at levere de helt rigtige freelance eller permanente løsninger for vores samarbejdspartnere med både effektivitet og kvalitet for øje. Martin er vant til at håndtere en proces fra afdækning til opstart og agerer sparringspartner for at sikre kvaliteten på leverancen.