Obtain Sourcing | INCUBA Katrinebjerg Aarhus

Nyt kontor i Aarhus

I dag er en stor dag for Obtain Group

 

Vi åbner et kontor i Aarhus. Så fra i dag bliver vi en del af INCUBA Katrinebjerg og vi glæder os.

En del af vores vækstrejse består også i at udvide vores lokationer, så vi bliver mere synlige og kommer tættere på vores samarbejdspartnere.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores nye lokation i Aarhus.

Vi har valgt en central beliggenhed tæt på vores kunder og samarbejdspartnere, men også tæt på de nye generationer inden for IT & Engineering nemlig i IT-Byen på Katrinebjerg (Åbogade 15, 8200 Aarhus N).

Her får vi mulighed for, både at samarbejde med de nye generationer til fordel for vores kunder, partnere og samfundet, og samtidig sikre en sund og naturlig vej mellem uddannelse og erhvervslivet.

Vi sikrer også, at det freelance udvalg, som vi leverer, altid afspejler markedets dygtigste specialister til prisen, hvad enten det er en nyuddannet eller en senior specialist.

Vi glæder os til at mødes med jer i fremtiden, hvad enten det er hos os i Aarhus, Køge eller hos jer et hvilket som helst sted i landet.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på vores nye kontor i Aarhus.

”I dag er en stor milepæl i Obtain Groups historie, Aarhus har hele tiden været i vores planer, og nu er det en realitet. Vores fundament er bygget på tillid, troværdighed og fleksibilitet, og jeg glæder mig til at servicere vores eksisterende og nye kunder fra Aarhus kontoret. Derudover får vi nu endnu mere plads til flere kollegaer i Obtain familien”.
Flemming Andersen
Partner & COO, Obtain Group

Obtain Sourcing er en del af Obtain Group, læs mere her.

Se andre nyheder

Ledige profiler

Opdateret 24. januar 2024 Mangler din virksomhed specialister inden for IT, finance eller engineering?   Hver uge sætter vi fokus...

Læs mere

Rekruttering i udvikling

Tidligere har vi skrevet om det post-pandemiske marked – men det kan ikke stå alene!  Vi kommer ikke uden om,...

Læs mere

Freelance is Future

I USA har freelancere længe repræsenteret en stor del af arbejdsstyrken. Det estimeres at der lige nu er knap 58...

Læs mere