LÆR OS AT KENDE

Om Obtain Sourcing

Obtain Sourcing består af dedikerede medarbejdere, der sørger for at finde det rette match mellem virksomheder og konsulenter. Vi arbejder primært med konsulenter inden for IT, engineering og finance. 

En del af Obtain Group

Obtain Sourcing er en del af Obtain Group, som blev grundlagt i 2004. 

Obtain Group består af højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, som tilbyder applikationsudvikling- og management support.

Derudover er Obtain Group et Microsoft konsulenthus, der hjælper med opgaver indenfor Dynamics AX, NAV, Dynamics 365 Business Central, og Dynamics 365 Finance, Supply Change Management, Commerce, Human Resources osv.

Vores historie

Obtain Sourcing startede som et datterselskab til Obtain Group, som skulle supplere med konsulenter til de store projekter. Med tiden udviklede Obtain Sourcing sig til at stå selvstændigt og levere IT-konsulenter til egne samarbejdspartnere.  

I 2023 ekspanderede Obtain Sourcing i endnu større skala med: 

Det vi arbejder for hver dag

Vision

Vi skal være vores kunder og konsulenters bedste agent og dermed det naturlige valg, når der skal styrkes inden for freelance-, interim- og rekrutteringsydelser.

  

Mission

Vi vil servicere vores nationale og internationale kunder, samarbejdspartnere og konsulenter, gennem forretningsforståelse og dialog, så de får det produkt og den ydelse, der passer bedst til dem.

  

Værdier
  • Ansvar giver kvaliteten i vores partnerskaber.
  • Partnerskab er vores nøgle til at kunne yde den service, der kræves.
  • Balance sikrer, at vi matcher efterspørgsel med forventninger, både for partnere og konsulenter.

Kontakt os for at finde det rette match

Michael Klahsen

Direktør

Michael har arbejdet med salg og ledelse i over 20 år, og er bl.a. også administrerende direktør for Obtain Group.


Trine Hallqvist Larsen

Sales Manager

Trine har en omfattende baggrund inden for salg og relationer, og i de seneste par år har hendes fokus været rettet mod succesfuld formidling af både freelance- og rekrutteringsydelser. Med en dedikation til salgsdisciplinen og kendskab til flere industrier har Trine evnen til at facilitere forbindelser og levere værdifulde løsninger inden for freelancesektoren og rekrutteringsverdenen. Hendes resultatorienterede tilgang og ekspertise inden for salg udgør en platform for den rigtige løsning for vores samarbejdspartnere.


Louise Josephine Mortensen

Afdelingskoordinator og rekrutteringsagent

Louise bringer en kommunikationsbaggrund og omfattende erfaring med systemer, processer og rekruttering til teamet. Hendes professionelle engagement omfatter både ekstern leverance af freelancere samt intern rekruttering til vores Dynamics-forretning, hvilket indebærer en nøglerolle i at identificere og tiltrække kvalificerede talenter. Som ansvarlig for Obtain Sourcings backoffice og Business Support håndterer Louise opgaver som kontraktadministration, kunde- og kandidatkommunikation og koordinering på tværs af teams. Hendes kompetencer og dedikation er afgørende for at sikre effektiv drift og stærke relationer med både samarbejdspartnere, konsulenter og teams.

Martin Rønnow Lund

Delivery Manager

Martin har en baggrund inden for international erhvervskommunikation og flere års erfaring med rekruttering af specialister og freelancere i Danmark og globalt. Martin arbejder hver dag for at vores samarbejdspartnere får den rigtige løsning, på det rigtige tidspunkt. Han har assisteret i adskillige brancher og industrier og har I Obtain Sourcing ansvaret for at levere de helt rigtige freelance eller permanente løsninger for vores samarbejdspartnere med både effektivitet og kvalitet for øje. Martin er vant til at håndtere en proces fra afdækning til opstart og agerer sparringspartner for at sikre kvaliteten på leverancen.Se seneste nyheder

Ledige profiler

Opdateret 24. januar 2024 Mangler din virksomhed specialister inden for IT, finance eller engineering?   Hver uge sætter vi fokus på vores ledige profiler, som

Læs mere »