BESAT: SCADA Programmør, IGSS eller iFix

Lignende søges…

Start: Snarest muligt

Lokation: Holstebro eller Aalborg 

Fastansættelse: 37 timer

For en god kunde søger vi lige nu en SCADA Programmør til fastansættelse

Din profil og tilgang til jobbet ser vi som værende IT-faglig, gerne med en uddannelse som Automationsteknolog, elektriker, installatør, datateknikker eller tilsvarende. Erfaring med iFix eller IGSS systemer er en fordel men ikke et krav. Det samme gælder kendskab til programmering – eksempelvis VBA eller lignende. Du er tilpas ved en PC, kender til Excel og kan formulere dig tydeligt, både mundtligt og skriftligt. Du er omhyggelig og motiveres af at udvide din faglige rygsæk.

Som SCADA programmør bliver du midtpunkt mellem kunder og projektteams og du vil opleve spændende muligheder for personlig udvikling inden for automationsverdenen. Du vil have mulighed for at præge projekterne og have ansvar for opbygning og programmering af anlæg i forsyningssektoren. Dette sker i tæt dialog med kunder og sparring med kollegaer fra de forskellige afdelinger.

Du bliver en del af en arbejdsplads som sætter en ære i at tingene bliver godt forberedt, gennemarbejdet og lavet helt færdigt. Når du er godt kørende i SCADA faget, vil der være rig mulighed for at udvide kompetenceområderne. For at sikre den bedste mulige udvikling for dig, vil du få tilknyttet en mentor, som vil guide dig efter dine behov, inden for alt fra kaffepauser, procedurer, firewall regler og netværksspørgsmål.

Du vil opnå succes i afdelingen, når du inden for et halvt år:

  • Viser forståelse for iFix eller IGSS virkemåde.
  • Kan opsætte kommunikation til en PLC og designe et mindre anlæg på et fjernvarmeværk.
  • Kan servicere kunder og kollegaer i SCADA udfordringer både på kontoret men også on site.
  • Er nysgerrig, proaktiv, lærer husets afdelinger og bruger kendt viden.
  • Designer og opsætter SCADA systemer på egen hånd (+1 år).

Dine kommende kollegaer er en blanding af elektrikere, el-installatører, maskinmestre, automationsteknologer, ingeniører og lignende. Alle drevet af ambitioner om en god arbejdsplads, gode projekter og en sund økonomi.

Der er i alt ca. 70 medarbejdere med hovedlokation i Holstebro og en afdeling i Aalborg. I SCADA-afdelingen er der i øjeblikket 12 ansatte. I denne afdeling vil du referere direkte til afdelingslederen.

Ansøgning

Vil du vide mere om arbejdspladsen samt stillingen? Så kontakt Martin Rønnow eller send dit CV herunder. 

  

Vil du vide mere, så kontakt

Martin Rønnow Lund

Sourcing Agent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger

Senior Consultant D365 Finance/SCM

Start: snarest muligt Lokation: Kastrup/Amager/KBH S. Fastansættelse: 37 timer Er du en erfaren konsulent, som vil have mere selvbestemmelse i eget job og en evt. partnerrolle?...

Læs mere

Freelance PLC-programmører  

Start: snarest muligt Lokation: Slagelse området Varighed: Freelance projekt 6-12 måneder+ Hos Obtain Sourcing er vi på udkig efter dygtige freelance PLC-programmører til en freelance projektstilling...

Læs mere