Senior forretningskonsulent – Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central

Start: snarest muligt

Lokation: Aarhus eller Køge

Fastansættelse: 37 timer

For Obtain Group søger vi lige nu, internt, en erfaren Senior forretningskonsulent til at blive en del af vores team i Aarhus eller Køge.

Vi får flere projekter inden for Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central, og har behov for endnu en erfaren ”hybrid” forretningskonsulent, der brænder for den gode løsning og kundeservice.

Vores organisationsstruktur er ekstrem flad, og hos os betyder balancen mellem arbejdslivet og fritiden noget, vi ønsker at give den nødvendige fleksibilitet for at arbejdsliv, fritid og familie tid hænger sammen.

Du ville skulle håndtere både større og mindre projekter samt servicering af de eksisterende kunder.

  

Områder du ville skulle arbejde med:

 • Være primær konsulent, kunne gennemskue komplekse problemstillinger og anvise løsninger, der tilfører værdi til vores kunder.
 • Implementere og servicere.
 • Være vores kunders betroede rådgiver, indgå i samspil med både kunden og eksterne konsulenter.
 • Sikre god kommunikation og koordinering mellem kunden samt interne/eksterne konsulenter.

  

Hvad kan vi forvente vi af dig?

 • Minimum 5 års erfaring med rollen på Dynamics NAV og 2-3 års erfaring med implementering af Business Central.
 • Du er en erfaren konsulent der kan arbejde selvstændigt, men også er en teamplayer.
 • Har erfaring med løsningspræsentationer, løsningsdesign, analyse, workshops, implementering og uddannelse samt service.
 • Har gode kommunikationsevner på dansk både mundtligt og skriftligt.
 • Har erfaring med håndtering af forskellige personprofiler og kundedialog.
 • Du er naturligvis pålidelig, tillidsvækkende, har autoritet, selvsikker, løsningsorienteret og ikke bange for at gå den ekstra mil.
 • Du er rådgivende af natur, kommerciel tænkende og evner at prioritere din hverdag.
 • Brænder du evt. for mere ansvar som teamlead eller lignede, og kan du se dig selv i en rolle med ansvar for vores Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central afdeling, er det et stort plus, men ikke et krav.

  

Vi tilbyder:

 • En engageret og dedikeret teamkultur, hvor du vil få mulighed for at arbejde sammen med nogle af branchens mest dygtige konsulenter.
 • En konkurrencedygtig løn og en række benefits, der inkluderer sundhedsforsikring, pension og frihed til at arbejde hjemmefra.
 • Regelmæssige opkvalificeringsmuligheder og mulighed for at opbygge en karriere inden for branchen.

  

Hvad kan du forvente dig af os?

I Obtain Group er vi stolte over at hjælpe vores kunder med, at optimere forretningsprocesser og resultater med Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV og Dynamics AX samt 3. Parts-løsninger. Vi er specialister, vi har lidenskab, vi er dedikerede, vi fungerer som betroede rådgivere og vi har langvarige relationer, fordi vores mission er løbende at forbedre og hjælpe vores kunder med forretningskritiske udfordringer.

Vi er en flad organisation, med stor mulighed for at præge sin egen hverdag og tage ansvar. Hvis du har en lyst til selvstændighed, men under trygge og frie rammer, så er Obtain Group det rigtige valg for dig. Vi har kontor i Køge og Aarhus og mødes jævnligt for at erfaringsudveksle.  

I det daglige vil du referere til Administrerende Direktør Michael Klahsen.

 

Om Obtain Group

Obtain Group er stiftet i 2004, har hovedkontor i Køge og afdeling i Aarhus. Vores kunder spænder over segmenterne detail, kontorforsyning, logistik og produktion. Vi er en uformel virksomhed med højt til loftet, værdsætter initiativ og specialist kompetencer. Vi er kundens ekstra ressource og har langvarige kundeforhold. Læs mere om Obtain Group her.

  

Er du den vi søger?

Er du den erfarne forretningskonsulent, som vi søger? Send os din ansøgning i dag og bliv en del af vores team. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send venligst et motiveret ansøgning samt CV i en mail mærket ”Senior forretningskonsulent NAV og Business Central” til Obtain Group på e-mail ljm@obtain.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte rekrutteringsagent Louise,  på telefon +45 2228 4818 eller e-mail ljm@obtain.dk for eventuelt yderligere oplysninger.

Vil du vide mere, så kontakt

Louise Josephine Mortensen

Rekrutteringsagent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger