Senior Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management konsulent

Start: snarest muligt

Lokation: Aarhus eller Køge

Fastansættelse: 37 timer

For Obtain Group søger vi lige nu, internt, en Senior Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management konsulent til at blive en del af vores team i Aarhus eller Køge.

Vi søger en erfaren Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management konsulent til at blive en del af vores voksende team i Aarhus eller Køge. Som en del af teamet vil du få mulighed for at udnytte din erfaring og færdigheder til at drive innovation og skabe værdi for vores kunder.

Den ideelle kandidat vil have en solid erfaring indenfor Supply Chain Management og erfaring med implementering af Microsoft Dynamics 365-løsninger.

Har du en passion for at levere den bedste løsning? Vil du være en del af et dedikeret og dygtigt team, der samarbejder om at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder? Så læs videre…

Hos os betyder balancen mellem arbejdslivet og fritiden noget, vi ønsker at give den nødvendige fleksibilitet for at arbejdsliv, fritid og familie tid hænger sammen.

I det daglige vil du referere til vores direktør for området, have stor fleksibilitet i forhold til arbejdssted og mulighed for ejerskab, vi har kontor adresse i Køge og Aarhus, hvor vi mødes jævnligt for at erfaringsudveksle.  

  

Som Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management konsulent vil du have ansvaret for:

 • At Implementere Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management processer.
 • At bistå kunderne med at forstå deres forretningsbehov og implementere Microsoft Dynamics 365 til at opfylde deres specifikke krav.
 • At konfigurere Microsoft Dynamics 365 til at matche kundernes arbejdsgange og processer.
 • At bidrage med at identificere og løse komplekse tekniske udfordringer.
 • At træne slutbrugerne i brugen af Microsoft Dynamics 365.
 • At arbejde tæt sammen med andre teammedlemmer for at sikre en optimal kundeoplevelse.

  

Vi søger en kandidat med:

 • Mindst 5 års erfaring med Supply Chain Management processer.
 • Mindst 3 års erfaring med implementering af Microsoft Dynamics 365-løsninger.
 • Stor forståelse for Supply Chain Management processer.
 • Evne til at kommunikere effektivt med kunder og interessenter.
 • Du har erfaring med at identificere og løse komplekse tekniske udfordringer.
 • Du har en stærk kundefokuseret tilgang og evnen til at levere høj kvalitet og effektive løsninger.
 • Gerne erfaring med Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate).

  

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier inden for Dynamics 365.
 • En engageret og dedikeret teamkultur, hvor du vil få mulighed for at arbejde sammen med nogle af branchens mest dygtige konsulenter.
 • En konkurrencedygtig løn og en række benefits, der inkluderer sundhedsforsikring, pension og frihed til at arbejde hjemmefra.
 • Regelmæssige opkvalificeringsmuligheder og mulighed for at opbygge en karriere inden for branchen.

  

Hvad kan du forvente dig af os?

I Obtain Group er vi stolte over at hjælpe vores kunder med, at optimere forretningsprocesser og resultater med Microsoft Dynamics 365 F&SCM, Dynamics 365 Business Central og tidligere versioner samt 3. Parts-løsninger, tæt integreret med Dynamics 365 F&SCM og Dynamics 365 Business Central.

Vi er specialister, vi har lidenskab, vi er dedikerede, vi fungerer som betroede rådgivere og vi har langvarige relationer, fordi vores mission er løbende at forbedre og hjælpe vores kunder med forretningskritiske udfordringer.

Vi er en flad organisation, med stor mulighed for at præge sin egen hverdag og tage ansvar. Hvis du har en lyst til selvstændighed, men under trygge og frie rammer, så er Obtain det rigtige valg for dig.

  

Om Obtain Group

Obtain Group er stiftet i 2004, har hovedkontor i Køge og afdeling i Aarhus. Kunderne spænder over segmenterne detail, kontorforsyning, logistik og produktion. De er en uformel virksomhed med højt til loftet, værdsætter initiativ og specialist kompetencer. De er kundens ekstra ressource og har langvarige kundeforhold. Læs mere om Obtain Group her.

 

Er du den vi søger?

Er du den dedikerede og ambitiøse Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management konsulent, vi søger? Send os din ansøgning i dag.

Send venligst en motiveret ansøgning samt CV i en mail mærket ”Senior konsulent – SCM” til Obtain Group på e-mail ljm@obtain.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte rekrutteringsagent Louise,  på telefon +45 2228 4818 eller e-mail ljm@obtain.dk for eventuelt yderligere oplysninger.

Vil du vide mere, så kontakt

Louise Josephine Mortensen

Rekrutteringsagent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger