Senior projektleder til implementering af ERP-løsninger

Start: snarest muligt

Lokation: Aarhus eller Køge

Fastansættelse: 37 timer

For Obtain Group søger vi lige nu internt en erfaren projektleder til at blive en del af teamet i Aarhus eller Køge.

Den ideelle kandidat vil have en solid erfaring indenfor projektledelse og implementering af Microsoft Dynamics 365-løsninger.  

Obtain Group er en førende konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i at levere skræddersyede løsninger inden for forretningsstrategi og teknologisk transformation. Med vores dedikerede team af eksperter har vi hjulpet et stort antal kunder med at optimere deres forretningsprocesser og øge deres konkurrenceevne. Vi søger nu en dygtig projektleder med erfaring i implementering af ERP-løsninger til at styrke vores team og lede komplekse projekter. 

 

Ansvar og opgaver: 

 • Ledelse og koordinering af større kundesamarbejder.  
 • Ledelse og gennemførelse af ERP-implementeringsprojekter i samarbejde med vores kunder. 
 • Ansvarlig for projektplanlægning, ressourceallokering og budgetkontrol.
 • Identificere og afhjælpe eventuelle udfordringer i projektforløbet.
 • Sikre effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af teams og interessenter.
 • Overvåge projektets fremskridt og kvalitetssikre implementeringen. 

 

Kvalifikationer: 

 • Minimum 5 års erfaring med projektledelse af ERP-implementering i større virksomheder. 
 • Stærke projektledelsesfærdigheder, herunder planlægning, styring og kommunikation. 
 • Evnen til at arbejde i et tværfagligt miljø og samarbejde med forskellige interessenter. 
 • En proaktiv tilgang til at identificere og løse problemer i projektet. 
 • Gode kommunikationsfærdigheder, både på dansk og engelsk. 

 

Vi tilbyder: 

 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier inden for Dynamics 365. 
 • En engageret og dedikeret teamkultur, hvor du vil få mulighed for at arbejde sammen med nogle af branchens mest dygtige konsulenter. 
 • En konkurrencedygtig løn og en række benefits, der inkluderer sundhedsforsikring, pension og frihed til at arbejde hjemmefra. 
 • Regelmæssige opkvalificeringsmuligheder og mulighed for at opbygge en karriere inden for branchen. 

 

Hvad kan du forvente dig af os? 

I Obtain Group er vi stolte over at hjælpe vores kunder med, at optimere forretningsprocesser og resultater med Microsoft Dynamics 365 F&SCM, Dynamics 365 Business Central og tidligere versioner samt 3. Parts-løsninger, tæt integreret med Dynamics 365 F&SCM og Dynamics 365 Business Central. 

Vi er specialister, vi har lidenskab, vi er dedikerede, vi fungerer som betroede rådgivere og vi har langvarige relationer, fordi vores mission er løbende at forbedre og hjælpe vores kunder med forretningskritiske udfordringer. 

Vi er en flad organisation, med stor mulighed for at præge sin egen hverdag og tage ansvar. Hvis du har en lyst til selvstændighed, men under trygge og frie rammer, så er Obtain Group det rigtige valg for dig. 

 

Om Obtain Group 

Obtain Group er stiftet i 2004, har hovedkontor i Køge og afdeling i Aarhus samt Vejle. Vores kunder spænder over segmenterne detail, kontorforsyning, logistik og produktion. Vi er en uformel virksomhed med højt til loftet, værdsætter initiativ og specialist kompetencer. Vi er kundens ekstra ressource og har langvarige kundeforhold.  

Læs mere om Obtain Group her 

 

Er du den vi søger? 

Er du den dedikerede og ambitiøse projektleder, vi søger? Send os din ansøgning i dag og bliv en del af vores team. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Send venligst en motiveret ansøgning samt CV i en mail mærket ”Senior proejktleder” til Obtain Group på e-mail: ljm@obtain.dk 

Du er desuden velkommen til at kontakte rekrutteringsagent Louise, på telefon +45 22 28 48 18 eller e-mail ljm@obtain.dk for eventuelt yderligere oplysninger. 

 
 

Vil du vide mere, så kontakt

Louise Josephine Mortensen

Rekrutteringsagent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger

Elinstallatør til DME

Start: hurtigst muligt Lokation: Holstebro Fastansættelse: 37 timer Traditionsrige og kvalitetsbevidste Dansk Miljø- og Energistyring (DME) i Holstebro opruster i den projekterende afdeling og har derfor...

Læs mere

Senior Consultant D365 Finance/SCM

Start: snarest muligt Lokation: Kastrup/Amager/KBH S. Fastansættelse: 37 timer Er du en erfaren konsulent, som vil have mere selvbestemmelse i eget job og en evt. partnerrolle?...

Læs mere