VMware Arkitekt/Konsulent

Start: Snarest muligt

Lokation: Østjylland eller Storkøbenhavn

Fastansættelse: 37 timer

For en god kunde søger vi lige nu en fagligt stærk arkitekt, der ikke er bange for at gå forrest, når det drejer sig om at skabe fremtidens digitale løsninger.

Primære opgaver

 • Gennemføre workshops med kunderne, hvor der er fokus på automatisering og compliance. Workshops outcome, hvor løsningerne skal matche kundens forretningsmæssige krav og forventninger således at løsningen giver maksimal værdi.
 • Designe og implementere komplekse VMware infrastruktur med fokus på vRA/vRO.
 • Udarbejde dokumentation samt sikre en væg-til-væg overdragelse af viden fra implementeringen og integrationen bliver overdraget til kunderne day-2 operations.
 • Forestå løbende implementering og fejlsøgning i kundernes infrastruktur.
 • Yde teknisk støtte til virksomhedens salgsafdelinger med udarbejdelse af tilbud, besvarelser af udbud, sizing, tidsestimater og input til projektplaner.

    

Om dig

Som person er du nysgerrig, analytisk, proaktiv og resultatorienteret. Du besidder en blanding af tekniske færdigheder og forretningsindsigt. Du tager rollen som en førende teknolog og bør have en dyb forståelse af teknolog. Det er en meget synlig rolle i et hurtigt voksende miljø.

Som VMware Teknologi Arkitekt skal du have fremragende lytte- og opdagelsesevner, stærke interpersonelle færdigheder, evne til at løse komplekse problemer, være en ”big picture” tænker og være i stand til at visualisere og formulere den foreslåede løsning. Det kræver en blanding af tekniske færdigheder, forretningsindsigt og en passion for at lede og støtte kunden. Du tager rollen som en førende teknolog og bør have en dyb forståelse af teknologi.

Stillingen kræver, at du kan samarbejde bredt i organisationen og med strategiske producenter. Derfor er det vigtigt, at du er imødekommende og forstår at stille de rette spørgsmål, så kundernes behov bliver oversat til tekniske løsninger af høj kvalitet. Du vil sjældent få en færdig kravspecifikation.

           

Kvalifikationer

 • Relevant teknisk uddannelsesbaggrund og diverse relevante certificeringer.
 • Det forventes at du har flere års erfaring fra en tilsvarende stilling som senior konsulent eller arkitekt.
 • Erfaringer med workflowudvikling og fejlfinding, gerne med vRealize Orchestrator (vRO).
 • Erfaring med, og teknisk viden om, vRealize Automation, version 7 og 8.
 • CI/CD erfaring med systemer som Gitlab, vRealize Code Stream, Jenkins mm.
 • Kendskab til VMware VCF-infrastrukturautomatisering.
 • Kendskab til IaC-værktøjer såsom Terraform, Ansible, Salt Stack.
 • Kendskab til Docker og Kubernetes Cluster.
 • Kendskab til netværksautomatisering (Cisco ACI, VMware NSX-T).
 • Kendskab til VMware vSphere virtuel infrastruktur.

   

Derudover forventes det at..

 • Du har indgående kendskab til én eller flere af følgende Cloud teknologier baseret på tjenester fra: VMware, Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud.
 • Scripte og programmere er naturligt for dig, – du mestrer én eller flere sprog som f.eks. PowerCLI, REST API, JSON og Python.
 • Det ville være at foretrække, hvis du ligeledes har arbejdet med begreber som: blueprints, Terraform, Ansible, Kubernetes og VMware Orchestrator.

   

Om virksomheden/teamet

Du bliver en del af virksomhedens VMware team, bestående af engagerede medarbejdere, der har fokus på at levere værdiskabende løsninger af højeste kvalitet ud til kunder.

Som VMware Teknologi Arkitekt har du, sammen med dine kolleger, ansvaret for vedligeholdelse, implementering og udvikling af kundernes VMware infrastruktur med fokus på vRA/vRO og implementering af Cloud Native løsninger (Containers, Microservices, Continuous delivery og applications) samt Kubernetes som bliver en større del af miljøerne.

Målet for teamet er at sikre stabile systemer, der understøtter både de tekniske og forretningsmæssige krav fra organisationen. Opgaverne spænder derfor vidt; fra grundliggende design til implementering, integration og idriftsættelse af miljøet.

Der tilbydes et job med gode udviklingsmuligheder og hvor der indgår worklife balance med fleksibilitet, frihed under ansvar, fokus på løbende uddannelse og medindflydelse i hverdagen. Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone.

Vil du vide mere, så kontakt

Martin Rønnow Lund

Delivery Manager

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger

Senior Consultant D365 Finance/SCM

Start: snarest muligt Lokation: Kastrup/Amager/KBH S. Fastansættelse: 37 timer Er du en erfaren konsulent, som vil have mere selvbestemmelse i eget job og en evt. partnerrolle?...

Læs mere

Freelance PLC-programmører  

Start: snarest muligt Lokation: Slagelse området Varighed: Freelance projekt 6-12 måneder+ Hos Obtain Sourcing er vi på udkig efter dygtige freelance PLC-programmører til en freelance projektstilling...

Læs mere