VORES KUNDER

Kundecases

Se et udvalg af vores kundecases, hvor vi har hjulpet med freelance-, projekt- og interimansættelser.

Kundecase: Atea

Transformation Manager til Cloud Center of Excellence

Atea stod med behov for en Transformation Manager, som kunne stå stærkt eksternt hos kunder, samt ikke mindst internt i produktsuiten hos Atea. Med en organisering i et dansk Cloud Center of Excellence (CCoE) og et stærkt nordisk samarbejde var fokus rettet mod det danske CCoE i Ballerup.

Transformation Manager skulle spille en nøglerolle i udviklingen af Ateas Cloud-forretning og sikre høj servicekvalitet baseret på Azure Cloud-porteføljen. Dette inkluderede aktiv promovering af Ateas budskaber i presales og salg, med fokus på at lukke ordrer, udarbejdelse af tilbud og tæt samarbejde med Cloud-leveranceteamet.

Obtain Sourcing leverede virkelig varen.

De forstod øjeblikkeligt vores behov, og efter en kort præsentation af de ønskede detaljer til kandidaterne, var de hurtigt retur med de første mulige kandidater. De leverede kort, præcis og direkte kommunikation i professionel stil, så forløbet var absolut effektivt og resultatet er som ønsket. Vi kommer uden tvivl til at benytte dem igen. Tak for hjælpen.
Bjarne Primdahl
Senior Manager, Cloud & Architecture

Rekrutteringsmål:

  • Position: Transformation Manager, CCoE
  • Processtart: 14. september 2023
  • Leverance af kandidater: 25. september 2023
  • Procesafslutning: 25. oktober 2023

Om Atea

Atea er en skandinavisk IT-infrastrukturvirksomhed og en af de største leverandører af it-infrastrukturløsninger i Norden. Atea tilbyder et bredt spektrum af it-services, løsninger og produkter til både private og offentlige organisationer, herunder grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur. Læs mere om Atea her

Kundereferencer