Obtain Sourcing hjælper PtX-markedet 

En grønnere fremtid med fokus på Power-to-X (PtX) teknologier

Danmark bevæger sig hurtigt mod en grønnere fremtid med fokus på Power-to-X (PtX) teknologier. Med en stigende politisk vilje og betydelige investeringer i grønne brændstoffer, lægges der i disse år et fundament for en ambitiøs PtX-strategi, herunder ambitionen om at opbygge 4-6 GW elektrolysekapacitet i 2030.

 

I lyset af disse udviklinger positionerer Obtain Sourcing sig via vores ekstensive erfaring inden for renewables-sektoren som en nøgleaktør i rekruttering til denne sektor.  

 

Læs mere om Power-to-X hos Energistyrelsen.

Vi har erfaring med rekruttering af nøglepersoner til PtX-industrien

Planer om udvikling og fremme af brint og grønne brændstoffer har senest skabt et markedsbaseret udbud på 1,25 milliarder kroner. Dette udbud havde til formål at støtte udviklingen af billig og bæredygtig brintproduktion. Ansøgninger løb op over 4 milliarder akkumuleret og den efterspørgsmål tager vi alvorligt. Hos Obtain Sourcing har vi erfaring med rekruttering af nøglepersoner til PtX-industrien, herunder ingeniører (design/projekt) specialister og dokumentationsprofiler i et bredt spektrum inden for vedvarende energi. 

Accelereret tiltrækning og vedligeholdelse af de rigtige profiler i sektoren

Da Energistyrelsen annoncerede resultatet af PtX-udbuddet, hvor fem vinderprojekter blev udvalgt til at modtage statsstøtte, øjensynliggjorde det også behovet for accelereret tiltrækning og vedligeholdelse af de rigtige profiler i sektoren. Projekterne repræsenterer et udsnit af den samlede kompetence i en stærk dansk besat industri, med potentiale for mere. En bred vifte af innovative løsninger og teknologier inden for grøn energi kræver det rigtige setup, og som rekrutteringspartner for virksomheder i denne sektor er Obtain Sourcing klar til at støtte disse vinderprojekter med at finde det rette talent til at drive deres visioner fremad. 

Identificering og tiltrækning af top-talenter inden for PtX-sektoren

Vores dybdegående forståelse af energibranchen og vores omfattende netværk af kvalificerede kandidater gør os i stand til at identificere og tiltrække top-talenter inden for PtX-sektoren. Vi forstår de særlige kompetencer og erfaringer, der kræves for at lykkes i denne fremtidssikrede industri. Konkurrencen er hård og marginalerne små – derfor er det afgørende, ikke at miste talent på ineffektiv rekruttering.  

Med vores specialiserede tilgang til rekruttering og vores engagement i at matche de rette kandidater med de rette virksomheder, er Obtain Sourcing klar til at støtte Danmarks grønne omstilling og bidrage til succesen for PtX og renewables nu og i fremtiden. 

Kontakt os

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opfylde sine rekrutteringsbehov inden for Power-to-X og den bredere grønne energisektor. Sammen kan vi skabe en mere bæredygtig fremtid for Danmark og resten af verden. 

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld nyhedsbrev

Gå ikke glip af relevante branchenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante branchenyheder et par gange om året. 

 

Se andre blogindlæg

Ledige profiler

Opdateret 24. januar 2024 Mangler din virksomhed specialister inden for IT, finance eller engineering?   Hver uge sætter vi fokus...

Læs mere

Rekruttering i udvikling

Tidligere har vi skrevet om det post-pandemiske marked – men det kan ikke stå alene!  Vi kommer ikke uden om,...

Læs mere

Freelance is Future

I USA har freelancere længe repræsenteret en stor del af arbejdsstyrken. Det estimeres at der lige nu er knap 58...

Læs mere