Senior konsulent – Microsoft Dynamics AX eller 365 Finance & Supply Chain Management

Start: snarest muligt

Lokation: Aarhus eller Køge

Fastansættelse: 37 timer

For Obtain Group søger vi lige nu, internt, en erfaren Senior konsulent til at blive en del af vores team i Aarhus eller Køge.

Er du en erfaren Microsoft Dynamics AX eller Microsoft Dynamics 365 konsulent med en passion for at levere den bedste løsning? Vil du være en del af et dedikeret og dygtigt team, der samarbejder om at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder? Så læs videre…

Hos os betyder balancen mellem arbejdslivet og fritiden noget, vi ønsker at give den nødvendige fleksibilitet for at arbejdsliv, fritid og familie tid hænger sammen.

I det daglige vil du referere til vores direktør for området, have stor fleksibilitet i forhold til arbejdssted, vi har kontor adresse i Køge og Aarhus, hvor vi mødes jævnligt for at erfaringsudveksle.  

Vi søger nu ambitiøse og dedikerede Microsoft Dynamics konsulenter til at blive en del af vores voksende team. Som en del af teamet vil du få mulighed for at udnytte din erfaring og færdigheder til at drive innovation og skabe værdi for vores kunder.

Som Microsoft Dynamics konsulent vil du have ansvaret for:

 • At identificere og evaluere kunders behov og forretningskrav.
 • At planlægge og implementere Microsoft Dynamics løsninger, der lever op til kundens krav.
 • At arbejde tæt sammen med kunderne for at sikre, at løsningerne er i overensstemmelse med deres forventninger.
 • At yde til tider kompleks rådgivning og støtte til kunderne.
 • At være opmærksom på nye teknologier og tendenser inden for Dynamics området og evaluere deres potentiale til at forbedre kundens oplevelse.

Vi søger kandidater med:

 • Mindst 3 års erfaring med Microsoft Dynamics implementeringer.
 • En dyb forståelse for forretningsprocesser og forretningsbehov.
 • Solid teknisk viden inden for Microsoft Dynamics.
 • Gerne erfaring med Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate).
 • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner.

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier inden for Dynamics 365.
 • En engageret og dedikeret teamkultur, hvor du vil få mulighed for at arbejde sammen med nogle af branchens mest dygtige konsulenter.
 • En konkurrencedygtig løn og en række benefits, der inkluderer sundhedsforsikring, pension og frihed til at arbejde hjemmefra.
 • Regelmæssige opkvalificeringsmuligheder og mulighed for at opbygge en karriere inden for branchen.

Hvad kan du forvente dig af os?

I Obtain Group er vi stolte over, at hjælpe vores kunder med at optimere forretningsprocesser og resultater med Microsoft Dynamics 365 F&SCM, Dynamics 365 Business Central og tidligere versioner samt 3. Parts-løsninger, tæt integreret med Dynamics 365 F&SCM og Dynamics 365 Business Central.

Vi er specialister, vi har lidenskab, vi er dedikerede, vi fungerer som betroede rådgivere og vi har langvarige relationer, fordi vores mission er løbende at forbedre og hjælpe vores kunder med forretningskritiske udfordringer.

Vi er en flad organisation, med stor mulighed for at præge sin egen hverdag og tage ansvar. Hvis du har en lyst til selvstændighed, men under trygge og frie rammer, så er Obtain Group det rigtige valg for dig.

Om Obtain Group

Obtain Group er stiftet i 2004, har hovedkontor i Køge og afdeling i Aarhus. Vores kunder spænder over segmenterne detail, kontorforsyning, logistik og produktion. Vi er en uformel virksomhed med højt til loftet, værdsætter initiativ og specialist kompetencer. Vi er kundens ekstra ressource og har langvarige kundeforhold. Læs mere om Obtain Group her.

Er du den vi søger?

Er du den dedikerede og ambitiøse Senior Microsoft Dynamics konsulent, vi søger? Send os din ansøgning i dag og bliv en del af vores team. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send venligst et motiveret ansøgning samt CV i en mail mærket ”Senior konsulent AX/F&SCM” til Obtain Group på e-mail ljm@obtain.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte rekrutteringsagent Louise,  på telefon +45 22 28 48 18 eller e-mail ljm@obtain.dk for eventuelt yderligere oplysninger.

Vil du vide mere, så kontakt

Louise Josephine Mortensen

Rekrutteringsagent

Er du interesseret i stillingen?

Se andre ledige stillinger